5.3.11

Tiba-tiba aku tertanya



Tengah aku dok syiok tidoq melayan mimpi indah sambil ditiup angin sejuk hasil hujan rahmat ALLAH, tiba-tiba kawan aku mai jerkah



"woi budak, mangkit woi harini sabtu kita kena lawan kira semut dalam line tengok sapa lagi terar"



Aku pon mangkit la dengan kemalasan ibarat batuan jutaan tan menghempap badan. Dan tak semena-mena aku tertanya 1 perkara. 


Lantas aku alihkan batu-batuan tersebut lalu terus nak tanya kat hampa semua...




apakah cara paling efektif,produktif untuk kejut orang daripada tidoq??


17 kali pukul:

sya hassan said...

ptua mak gua.. picit ibu jari kaki.. xpon.. amek sebaldi air pastu jirus kat org tue.. kompem mangun.. hua3

bun said...

cet,dah tanye pas tuh nak huraikan
apeda


alah,susah sangat buat lah ape yang die tak suke. konpem orang tuh bengang pastuh bangun

aku selalu kene,siot tol

black butterfly said...

usap ubun2 rambut..genti sedr...^_^

nabila izyani said...

jirus air
tutup kipas
ketuk pintu smpai org tido tu bengang
pasang radio volume pling kuat..

tu yang cara2 selalu abah bell buat..

sicomot-comel said...

COMOLOT dia !!!

hahaha

gerenti terbangun sbb dia ingtkan comolot btul2 ngn awek dlm mimpi tuh

teddyuna said...

snang je .. bisik kt telinga brang dia korg bua hilng konfirm dia bgun

Hafriz Mohamad said...

mungkin dgn 'jerkah' tu cara yg trbagus.. kot. hihik~

meo said...

smack down je beliau...

Cik Miera said...

comolot jela...haha...hadoi.

aienz nawawi said...

tutup hidung dy <---(tanak bg air masuk hdung)
pastu simbah dgn air
kompem sedar tanak tido dah lg pasni
huhu

! Encik Nakal ! said...

cerok ayaq ja~~pas tu buat buah smack down~~hakhakhak

Miss Ran said...

lect aku cakap
bacakan surah yassin kuat2

takpon azankan je

Siti Mashitah Saidin said...

jeruih ayaq kat muka dia... x pon, amek lidi, main kat telinga... hahaha

bedpet said...

kasi kentot kaw2 punya. ekekekeke

iniialahaku said...

slalunya klu aku nk gerak org aku picit je cari kaki dia smbil pgil nma dia....

tpi klu mmb aku yg jnis kojaq...dia boh pnerajang je klu dah sush sgt nk mangkit....ahaha

mamayung said...

biasa nya tarik dan alihkan jer selimut jauh2 dan tutup kipas kemudian geletek tapak kaki dia....

aLieF si Muncung ManiS said...

senang je..letak ais dalam baju dia..kompem melompat2 sejuk...hahaha