5.3.11

Ini cara nak kejut orang tidoq!!


Kasdol punya seorang kawan yang sangat susah nak mangkit tidoq dek kerana dirantai setan dengan sangat kuat. Nama  kawannya itu ialah Sarpas.

     Suatu hari Kasdol cuba kejut  dengan cara yang paling baik iaitu usap ubun2 dan membisikkan bahawa awek dia dah lari pi Lombok dengan jantan lain. Sarpas tak percaya lantas meneruskan mimpi indahnya malah memaki hamun Kasdol. Kasdol  bersabar dan mencuba memicit ibu jari kaki Sarpas. Tapi kawannya itu sangat pandai, dia menyelimutkan kaki bagi membuatkan Kasdol bengang.



    Kasdol tetap bersabar kerana dia sayangkan kawannya.. Dia mencuba taktik licik iaitu memasang lagu Black Metal dengan full volume dan menutup kipas nak bagi Sarpas kepanasan. Malangnya Sarpas buat dek jek. Lenanya diteruskan ibarat tiada sebarang gangguan.


    Kasdol mula naik darah. Dia baca surah yaasin dan azan di tepi telinga kawannya. Sarpas tidoq mati dan langsung tak terjaga dengan cara sedemikian. Kasdol geram dan dia bantai kentut bau tahap mayat tak berkapan kat hidung Sarpas. Masih juga takdak apa2 reaksi.



Kepala Kasdol mula dipenuhi rasa bengang dan tak sabar,  dia jerkah sekuat hati kat Sarpas "woi lahanat,mangkit la siot!!" namun kawannya itu hanya memalingkan kepala dan meneruskan tidoq.


   Kasdol ceruah ayaq longkang sebaldi ke muka Sarpas  kemudian lantas menutup hidung Sarpas ketat2 dan smackdown habis-habisan. Segala penerajang gaya The Rick,Triple J dan  Stone Cool habis semuanya diaplikasikan.



Tetap tak mangkit jugak kawannya tuh. Dia terpaksa comolot Sarpas tiba-tiba Sarpas bersuara "owh awekku sayang..I lebiuuu..muahmuah"...



"haraaam! dok di alam mimpi lagi. Woi, aku givup dah nak kejut hang. baik hang mangkit laa ni jugak lau dak aku BAKAQ  bilik ni, aku kunci dari luaq".. jerit Kasdol penuh tension.


"owhh awekku sayang..sanggup ku biarkan kau memBAKAQ semua duitku dengan kerenah shopingmu, aku tetap cinta padamu ".....mengelamun si Sarpas.


AAARGHH!! Kasdol tak tahan lantas melaungkan kalimah azimat "aku bakaq koleksi stem hang satgi......"



mangkit serta-merta si Sarpas begegas pergi memeluk buku koleksi stemnya...................




"fwahh nikmatnya tidoq sat tadi..harharhar.."  (Sarpas,2011)








notarenyuk kakipukoi :
semua cara ini dipraktikkan daripada pukulan ampa di post INI 
- mengumpul stem ada side effectnya tersendiri

72 kali pukul:

Miss Ran said...

hahaha

tomato said...

huahahahahaha XD

geliiii :P

niniem said...

stem gambar awek ke???

iniialahaku said...

penerajang???cam aku kenai ja ayt tu..haha

Woofer Storm said...

ni tdo kes parah ni..hahaaa

Hafzan Sarah said...

redah belukar cari kuini
minta kuini dibaling salak
kelakar sungguh entri ni
sampai guling2 aku gelak

hahahaharr :)

black butterfly said...

hahahaa..=p

sya hassan said...

bahaii,, ini sah2 tido mati xhengat dunia neh.. sume care da buat.. last2 ugut bakaq album stem gak yg plg b'ksan.. adoi..

persoalan : ad ka org cam tue? har har har

ïêmå å¢klê§ said...

kalau aku kejut sekali jek...
xnak bgn lantak pii die la...

Farhan Zulhusmi said...

hahaha....dicium erk mulut dia....bau air liur basi xagak2nya..hahaha

niesz said...

ade lg org yg kumpul setem skrg ni kan..

nabila izyani said...

haha..
ini serius lawak laa nub

sicomot-comel said...

hahaha..
comolot tersenarai !!
keh3

kretip betul la otak ko ni..
hahaha

Rina Rossoneri said...

haha hobi zaman dulu

kiz said...

hehe..dari mano ekau dapek idea ni Jang??

KinosKoko said...

oh sarpas..terbaekk

fun4u said...

Have a nice day and visit me and ki$$ me back at
http://adsense-adword-info.blogspot.com/

miss atie said...

hahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!

gigiAriEma said...

hahahaha. comolot pon dok mmpi g..dsyat toi la sarpas nih..
ntah2 hang pa nub....haaaa....aku tauuu.....
hahahaha :P

shereena said...

hahahaha.....dasyat btul!kite bako je dia..abes crita.

sissyira said...

salam

nak komen apa ek? rasanya nilah baru jumpa entri guna bahasa melayu betul, payah benor nak faham bila baca loghrat utara sebelum ni..huhu.

Millomocca Danique said...

ada jugak kes gunih..ang pa nub hohoho...:P

bedpet said...

hahahahahaha! bagus na hang nub. gabung skali semua cara. memang cara la hang. haha

hafizah alias said...

eeeeeeee...
haha..lawak2

aLieF si Muncung ManiS said...

hahahahhaha..nub..kenapa tak masuk raja lawak??? ang mmg boleh dpt no 1 kalau masuk masuk raja lawak..adoi..

Along Usop said...

wakakakakakakak!! .. memang hareemmmmm btol! har33... =p

Qaseh dalia adelia said...

ngokngek guh haha

Henry Zackery said...

syg giler beliau terhadap setem..hehehe

Lagi Artis Melampau

MAKCEK bukan NENEK said...

kahkahakah gila mangkak hang nih .
sarpas gila .kasdol tak pernah putus asa . haha

*lama tak gedik2 ngan hang nub . rendu plak .haha

kamarukom said...

hahaha..mcm harem je cite

nurayunni said...

haha....
setem??kelakar..

bun said...

nie ke yang ang tanye semalam

hahhahh,ape la

boleh lak jadi cite

meo said...

harharharharharharunsalimbachik

meo said...

harharharharharharunsalimbachik

Fyqa said...

muahahahahaha

;D

cik ciput said...

weh nub?apa comolot2 nih?eeeee....

s.u.h.a said...

hahaha.

nub said...

@Miss Ran mwahaha,pukoi3

nub said...

@tomato geli naa kaktom. ahah

nub said...

@niniem auww..auww. hahaha

nub said...

@iniialahaku ahahah.loqlaq hang

nub said...

@Woofer Storm hahaha.parah abes kena pukoi

nub said...

@Hafzan Sarah ahahah,semat pantun tu. harharhar

nub said...

@black butterfly harharhar

nub said...

@sya hassan sarpas la tu. harharhar

nub said...

@ïêmå å¢klê§ btoi2 tu. harharhar

nub said...

@Farhan Zulhusmi kahkah. taktaw la depa

nub said...

@niesz tu la pasai. ahahaha

nub said...

@nabila izyani bakor stem! bakor. haha

nub said...

@sicomot-comel hang la ni gila comolot. ahahha

nub said...

@Rina Rossoneri dia ni junior hang la ni. ahahah

nub said...

@kiz
dari hasil pukulan. ahahha

nub said...

@fun4u wohiohih

nub said...

@miss atie ahahha. bereh selaluuu

nub said...

@gigiAriEma memandai hang gigi. hahaha

nub said...

@shereena bakor! bakor! ahhaha

nub said...

@sissyira ahha kedah terbaek!!! perh. ahah

nub said...

@Millomocca Danique oiy dak aiyh. ahah

nub said...

@bedpet ahahhaa.adehhh

nub said...

@hafizah alias ahaha

nub said...

@aLieF si Muncung ManiS ahha. harahrahr

nub said...

@Along Usop harharhar

nub said...

@Qaseh dalia adelia hahaha. boleh selaluuuuuu

nub said...

@Henry Zackery tu la pasai. ahaha

nub said...

@MAKCEK bukan NENEK auww rendu hang. ahahah

nub said...

@kamarukom depa ni la gila idea macam hareem. ahaha

nub said...

@nurayunni ahahah

nub said...

@bun
haha. tu la pasai

nub said...

@meo
harharharapankupunah. harhar

nub said...

@Fyqa
haha harharhar

nub said...

@cik ciput hahak. depa laa niii

nub said...

@s.u.h.a hihik