29.1.11

ampa nak ngorat adik aku tak?






wahaha, mai2 sini ceq nak abaq.
sapa2 yang bekenan sama adik ceq ni, ready la duit hantaran siap2.. 
ada dalam 100,000..orait laa tuh.. boleh "abang" dia ni makap duit stengah. gahaha.. takdak la, itu ampa tanya sama dia sendiri laa.. 




apakajadah pulak aku dok promote adik aku ni an? 




biaq p la, aku abang penyayang. 
tapi dia blom mau kawen lagi lah.  cumanya, kalau ampa nak cop awai2, boleh la stat masuk jarum.makesure ujian dengan ceq nanti ampa pass la naa. senang jaa, ceq suroh ampa kira semut dalam line, tangkap spider pastu geletek ketiak spider tu.. itu jaa .. hehehe








okaylah, kalau berminat dengan adik aku yang cute ni, sila la p pukoi2 manja kat nama dia tuh














nota renyuk kakipukoi : 
oiyh dia bukan adik betoi aku la, walaupun dia Nadzirah Mohd Tahir dan aku Nub Mohd Tahir, secara biologinya kami tak bergenetik sama. cuma kami dua2 comey, itu ja la.. gahaha lariiikkk



114 kali pukul:

nadiya taqwa adam said...

suspen sungguh .
bwu nk usha2 .
hehe

nadzirah said...

waaaaaa~~ terkejut berok ceq tengok hang promote blog ceq!

tenkiu abang!! *ok geli* haha XD

cahaya mata ;) said...

siyes ke ni adik ang nub??
mcm comel je..
ta mcm abg die pn..
hahaha.

akU GaDis said...

adk ke awek ni?? hak3,,

♥cik fyza ♥ said...

alahai~tomey la.....

eest iman said...

kah kah punyer la klaka, promote adik bro

cik ciput said...

ingatkan adik hang nub..haha

**cun ni nub, hg tak mau buat awek ka?hihi

Deeyaudeen Sabri said...

cun.. haha ejas la tuk adik aku wehhh.. haha

Shaofie said...

perghhh!! promot adik siappp... mantap nub. aku nak adik hang.. ade iras2 ayu raudhah sket. hehehe

y u y u Z u l a i k h a said...

adik betoi ka??? lawaaa haishhH!

MAKCEK bukan NENEK said...

kalao aku laki aku nk ngorat . heheh

hai abg nub . aww aww . hax

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ahaha... comey ka?

Anitafasha said...

Hikhik.. Klaka ar nub ni..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

alololo, punyalah ingat adik betoi..takpe2, tetap nk melawat blog diaaa na..:)

da[Y]un said...

lor..ingatkan adik betull.eish... syarat2 tu cam nak lawan syarat puteri gunung ledang kat sultan melaka je..hehe:)

http://eremedayun89.blogspot.com/2011/01/perlu-ke-anda-undi-saya-sticky-mode.html

niniem said...

lol~
ingatkn adik betol~

FATIN SYAFIQA said...

Haha. Mcm mn tu bukan adik beradik. Lalala~

tomatokering :) said...

hahaahah ! egt betul adek ! baru nak msuk minang . opss ! :P

~naddy~ said...

hehe!` tertipu aku...ceh! tp lawa adek tak sama mak, tak sama pak hg ni..:)

amy azuha said...

c0meyynyer...:DD

Encik Luncai said...

memang nak kena pukoi ni..haha

ada bran? sila join Pencarian Blog Paling Ringan, Ideal dan Berat 2011

.:padie_eyla:. said...

waaahhh. sebijik sejibun nama bapak samaaa woo. hebat2. haha.

kamarukom said...

fuhlamak...promote adik tu bai hahaha...ermm..ade line lg x ni bro?hahak

nub said...

@nadiya taqwa adam hehhe. gotcha

nub said...

@nadzirah haha. amek ang!

nub said...

@cahaya mata ;) grr..pasai jeles ang nih

nub said...

@akU GaDis haha

nub said...

@♥cik fyza ♥ hahaha..an an

nub said...

@eest iman haha..adik la sgt an

nub said...

@cik ciput haha..adik..adik

nub said...

@Deeyaudeen Sabri hahha..boleh

nub said...

@Shaofie gahaha.ang pasai gataii

nub said...

@y u y u Z u l a i k h a an an

nub said...

@MAKCEK bukan NENEK auuwww. hehhe

nub said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr haha..terpana seketika

nub said...

@Anitafasha hahah.gotcha

nub said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION hehhe.baguih3

Cik Mulat said...

huhu...pandai hang buat lawak ea nub....

nub said...

@da[Y]un haa tu yg ganaih tu

nub said...

@niniem hahak

nub said...

@FATIN SYAFIQA byk la kau. haha

nub said...

@~naddy~ tu la an.. haha

nub said...

@amy azuha an an

nub said...

@Encik Luncai hihihi

nub said...

@.:padie_eyla:. hahaha.tu la an

nub said...

@kamarukom kena tanya dia la...haha

NADIA vs BERON said...

ceh! ingt adik btl =P

bedpet said...

spider ade ketiak ka nub? haha

nub said...

nadia : hihi. kenaa!!

nub said...

bedpet ; ada! hahaha

ZWAN SABRI said...

Aku dah bawak mami jarum ni sebab nak masok jarum siap2.. hehe
aiseyh, dah prote adek..
abang hang, hang xmo promote ka?
Si Faizal Tahir.. hehe

nub said...

zwan ; dia yg x promot aku..geram aku ngan FT. haha

h A n Y S said...

ggrrrr..br nak puji adik ang comel! tp time tu pelik gak, awat rupa tak sama lgsg n yg lebih PENTING, dia lbh comel n ang tak ea?
bhahaha~
;p

~ch@wi~ said...

pelaq sungguh hg ni nub..kalau betoi2 td cnfm aku cop dulu..hahaha...

A.D.A.M. said...

Hahaha. Ko ni kan.

nabila izyani said...

ini pun jadi.. hehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

statement last rasa nak taboh jer.. kekekeke

nub said...

@h A n Y S grr!! haha

nub said...

@~ch@wi~ hahak.adoii

nub said...

@A.D.A.M. hihihih

nub said...

@nabila izyani hahak.jadiii

nub said...

@THE LEKAT LEKIT STORY hahak.lariiiii

ch!natsu said...

seyes kamu abg yg comel.. hoho~

nub said...

chinatsu : gahaha

teddyuna said...

huhu.. cntik.;))

nub said...

teddyuna : hahaha

Apih said...

abang ipar dah makan ke belum ni ? kalau belum, meh adik ipar belanja.. kuikuikui

nub said...

apih : wahaha. baguih naa..hahah

cik Ladies said...

pergh , ramainye komen kt cni ..
CL nk msuk gak ..klu bb2 cri awek niey cpat je dyorg niey nk tkan link nub .. ahak :)

caiya la nub !!

nub said...

@cik Ladies hahah..gatai merenyam depa ni..hihhi

Amiey said...

@nubhahaha nub2 :D amiey bukan adik nub ea :(

nub said...

amiey : ang pon skali!! majuk2 plak. pukoi kang. hahak

bighagenjo said...

hehe, jual adik ka pa nih...

Cik Miera said...

nk ngorat jugak...haha

mie said...

wow!!
gue nak gi ngorat la..
ehheeee

ieMa ackLes said...

adik lelaki xde ker??
hikhik

rossoneri said...

wahhhh comel comel..kalau dia bukan adik hang, secara logiknya, hang lah yg masuk jarum wawawa

nur aisya humaira said...

lorrhh,bace kt ats igt adk betul..wakaka..
tipah tertipu...

miss Fyqa said...

ohh. tertipu. huhu..

FariehanIbrahim [LBC] said...

i dont believe it at all! hahaa xD

gaung said...

acehh igt adik betul tadi..baru nk panggil abang..heak3

ENTRY TERBARU: 'Poor sleep, poor health'

fya zainal said...

adik itu yg comel hehhe

syuwai said...

ceh, tertipu la pulak.. x.x

pikir kan adik betul !

cikblurr said...

haha..comei3...

ikha said...

mati2x aku igt adik btul ko nub! hahaha..dak nie sma u dgn aku, junior aku tu! HAHA~~ (^^)Y!

ayulunera said...

dia ni kalo wat post mesti nak suspen....hahaha.....ade r sket cam muke hang nub...hahha

Amirrah Zawani said...

sama nama bapak je rupanya.. haha!!!

Siti Mashitah Saidin said...

hahahaha,,... sabaqq ja la... :P

AIMAN said...

piwittttttttttt... ngorat satgi haa.. heh

nub said...

@bighagenjo hahaah..adoiii

nub said...

@Cik Miera hihi. gataii

nub said...

@mie
haha.adoii

nub said...

@ieMa ackLes haha. nanti2

nub said...

@rossoneri shhh. hiiihi

nub said...

@nur aisya humaira gotcha. haha

nub said...

@miss Fyqa hihik

nub said...

@FariehanIbrahim [LBC] grrr. haha

nub said...

@gaung hahahaha

nub said...

@fya zainal heheh

nub said...

@cikblurr an an. hehe

nub said...

@ikha
wahhaa..jaga dia baik2 naa..hehe

nub said...

@ayuluneraan an. hahaha

nub said...

@Amirrah Zawani hahahaha.grrr

nub said...

@Siti Mashitah Saidin haha..adoii

10jarijemari said...

lawaq na...tp lawaq lg awek aku..muahaha~

nub said...

10 : hahaha..adoii

Solihin Zubir said...

ensemnya adik ang nub.. eh.. abg nub.. heheh..
cek nk ngorat tp malu..
abg nub tlg edjas buleyh?
miahahaha... goli tokak den.. heheh..

nub said...

@Solihin Zubir buleh2..dia kata dia minat ang.. hahaha

aliarosli said...

ape pasai komen aku tarak ek??

aku ingat entri nie entri first aku bace kat blog kaw

uh,segan lagi kot nak komen

nub said...

@aliarosli segan pi jamban aa. hahahaha

matahari said...

hehehhehe comelnye adek....nama dah nak dekat sama dgn nama sy.hhehehehe
nak cop untuk adik sy...boleh ke?hehehe

aRaN said...

pandai poem tak?? hahaha

aRaN said...

abg nub..bila nak promote blog adik aran plak kakakakakka poke !!

Chuck said...

adik chuck pun nak promote juhak boleh tak abg nub? keh keh keh. pangkoq hang.