8.2.11

Mai nak iklan sat


    
     Biasa sangat dah dalam hidup kita ni, kita akan terjumpa pelbagai jenih iklan merapu meraban yang diiklankan  di pondok telefon, kedai2 benkrap, tepi-tepi jalan dan tak ketinggalan dalam jamban. Memang berasap jaa kepala an, tengah nak berak ada iklan terpampang depan mata. Lepas ni aku nak buat iklan jugak, nak buat iklan2 yang macam ni.....




Tiub tayar
Man tukar tiub, di mana sahaja, lubang kubor pon boleh jaa


Pinjaman duit
Kami memang ah long, kami bukan nak tolong, kalau tak bayaq kepala ampa kami potong 


Skim cepat kaya
Nak cepat kaya? Tak perlu bekerja, tak perlu berusaha. pergi mampus sahaja!


Penjagaan alatan sulit 
Dada kecik? hikhikhik!   
"Adik" tak kuat,memang ang tak hebat!


Menjual susuk
Muka menggerutu? Palaotak ang nak cucuk, ALLAH dah buat  macam tu, mau aku luku?


Rawatan bomoh
Selalu dikacau toyol? Pi la kat bomoh, boleh dia rogol.



Multi-level marketing(MLM)
Anda pelajar? Perlu lebih wang? Sertai kami, kami tipu wang pelajar lain, bila anda dah percaya, kemudian wang anda kami kebas sepuas-puasnya!






orait tak iklan2 aku? boleh dapat untung tak? gahahah lariiiiiiiii

81 kali pukul:

gigiAriEma said...

haha. untung gilo nih nub..ce wat betoy2 tgkk..hiihi :P

! Encik Nakal ! said...

hahaha~~hahahaha~~haahahaa

3 seringgit~~~

jem..jemmm

AMMAR YASIR said...

Bhahahaha,,,,,,semua kata-kata diatas adalah betul...setuju walaupun sempoi je,

k.a.s said...

reality di sebalik iklan2 tu.. hehe xD

Shaofie said...

ade lagi. bini untuk dijual. hahahahhaa.

asybedazzle said...

bolehh laa jd iklan kat tv3.
hehe

A.s.t.i.n.a said...

jual susuk? ade?

Along Usop said...

den cayo den cayo.. lalalala..

*nanges budak2 mlm pasnih.. hahahha

NAZRUL AZAT said...

adoi laaaaa... ni yg syiok nk pukoi hang nih, muahahahaaaa

FariehanIbrahim [LBC] said...

pinjaman duit tu hri2 aku dpt kt kete aku,
aku bgi kt adik aku wat roket, haha! XD

Farhana Sahri said...

orait sgt2...hahaaa

nabila izyani said...

pe ag nub.. g laa publish kat public.. hehe

Ujang9897 said...

ang nie gila..hahahah

@mel said...

salam...

dgn bersahaja penyampainnya..

dgn sempoi perwatakannya..

khas buat kak2 janda & anak dara..

iklan aku promote En NUB..

ang mmg gila laa..ghahahahaha...

YanaMIB said...

ko try la buat iklan mcm tu..tgk brapa byk miscal ang dpt sehari..kehkehkeh~ =P

wahida said...

hahaha..panjagaan alat sulit pun ada?

zati embong said...

muka pecah2?aiya bahasa apekah itu? O.o

10jarijemari said...

nub aku nak wat iklan bomoh tu..haha~

ikha said...

boleh kalah iklan tv klu ko wat iklan nie nub..terpksa dorg fikir idea baru nak lariskan stesen tv..hahahahah~~~

NADIA vs BERON said...

nk pinjm duit keh keh keh

cik ciput said...

amboi2 iklan dia...ekstrim!haha

misza said...

sinis dalam gurau. sapa makan cili?

misza said...
This comment has been removed by the author.
Azmi said...

kah3...konfirm tak laku...hahaa

MY SouL My HeArt said...

hahaha...iklan ah long tu yang tak tahan... hahaha

bobiedanbad said...

hahahaha...cool

Anati Soki said...

mlm paling top

Azza Firza said...

hahahaha, mehmeh nak sepuk sket muka tuh, wahahaha

niniem said...

LOL~ :D

echah mashuri said...

cehcehh...hang jadi tukang promote kaa?;p

iday said...

hahaha,,fail betol kalau jd tkang promote,,haha

JP Nurul said...

hahaah...suka..ayat dia cam padan...hehe

sarah abadan said...

hahha ceq cabaq ang buat btoi2 iklan lagu tu...hahaa

Amirrah Zawani said...

"Adik" tak kuat,memang ang tak hebat!

HAHAHAHA!!! amboi nub.. :)

Solihin Zubir said...

hahhahaa.. ang pon ati busuk jugak ka nk wat iklan2 camtu? heheh.. larikkk...

iniialahaku said...

pukoi oi pukoi..haha...

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

hahahaha
ngok ngek btol~ :P

AIMAN said...

muahahhahaa.. rasa nak pukoi hang

qiela said...

hahahaa
bgos tol iklan2 nub 2..
ce try test buat..haha

teddyuna said...

rosam nor boleh kene darah tinggi baca pasal MLM.. tu ekeke

Tuan Penasihat said...

ni sendiri punya oklan ka?
gerenti business ada untung punya kalau buat camtu.
huhuhuhu.....

nub said...

@gigiAriEma nak try gak la. haha

nub said...

@! Encik Nakal ! jemm..jemm.. haha

nub said...

@AMMAR YASIR hahah. beyehh

nub said...

@k.a.s hehhe

nub said...

@Shaofie gahaha.fl ang la nak kena juai

nub said...

@asybedazzle gahahah..adoii

nub said...

@A.s.t.i.n.a ada ja

nub said...

@NAZRUL AZAT hahah.lariiiiii

nub said...

@FariehanIbrahim [LBC] amboyh comeynya.. haha

nub said...

@Farhana Sahri oraitto

nub said...

@nabila izyani jom bel..kita joint venture. haha

nub said...

@@mel
auwww. hahaha

nub said...

@YanaMIB hihihii.lariii

nub said...

@wahida ada ja.. haha

nub said...

@zati embong bahsa tah apa2. haha

nub said...

@10jarijemari nak join ang. hehe

nub said...

@ikha
hihii

nub said...

@NADIA vs BERON takmau bagi. gahaha

nub said...

@cik ciput kaw2! haha

nub said...

@misza dia terasa pedasnya.hehe

nub said...

@Azmi
wahahha

nub said...

@MY SouL My HeArt hahaha..ah long memang...

nub said...

@Anati Soki kaw2 an anat. haha

nub said...

@bobiedanbad wahaha

nub said...

@niniem hehe

nub said...

@echah mashuri wahaha...jadii selaluu

nub said...

@iday
kerja sehari ja.. ahhaa

nub said...

@JP Nurul hehe

nub said...

@Amirrah Zawani amboii.. heheh

nub said...

@Solihin Zubir pasai nak pekena aku ja.. haha

nub said...

@iniialahaku gahaha aku lariiii

nub said...

@♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ kong kang btol. haha

nub said...

@AIMAN haha.aku lari dulu baii

nub said...

@qiela jom2. mau? haha

nub said...

@teddyuna heheheh.amek!

nub said...

@Tuan Penasihat haha.tu aku suka tu. haha

Amiey White said...

terhebat~!!!! :D haha

nub said...

@Amiey White wahahah

Shahrin Oppa said...

hahaha..
kelakar doh iklan ni..
memang 100% ada org klik sebab kelakar..

nub said...

@Shahrin Oppa haha. boleh sajoo