11.1.11

lu herdik, wa potong lu punya "adik"


                    

                       GHAQHAHHAQHAAHAAH... ok2 da abes gelak besaq. ada gaya cam ganas tak tajuk post? haha. jangan tertipu naa. adoii pikiaq2 balik da banyak kali ampa kena kencing ngan ceq an.. tadak la.. saja suka2. memembe la katakan. jangan tacing2.. tacing2 makan cacing aa! hihii


                  sebenaqnya kali ni ceq nak cerita pasai 1 fenomena/peristiwa yang wajib dilalui bagi kami untuk digelar lelaki sejati. haa mesti pompuan2 ghairah nak tau nih. amboi gatai ampa naa..tak ku sangka2 ampa begini rupanya. hehhe




peristiwa tersebut ialah berkhatan@bersunat@masuk jawi.


jom kita belek2 kisah lumrah di sebalik masuk jawi ni


cabaran daripada graduat lelaki sejati
memang kami akan dicabar, ditakuti dan di-psycho kaw2 oleh abang2, sepupu sepapat dan rakan2 yang dah melepasi fasa ini. ayat2 yang akan berdesing kat telinga...


"huh,abeh la ang nanti..siap laa..boley mati oo masuk jawi"
"woi, ang punya da la kecik.. dia buat sakit woo..bek ang lari teriak kuat2"


ada jugak yang nada berlagak...
"huh, aku dulu rilek ja.. tok mudim yang berpeluh tengok aku punya"
hareem.. gebang gila.. hahaha






mandi-manda
kalau biasa ampa tengok kat tv tu, mesti ada depa mandi sungai,parit mahupun longkang sebelum depa dipotong. ceq pon kurang pasti sebabnya.. mungkin untuk buang segala ketakutan atau mungkin untuk melembutkan.. hihihi




cara dipotong
kalau dulu2,batang pisang memang sebati dengan masuk jawi. depa kata akan dipotong atas batang pisang guna pisau potong daging tak pun kapak durjana.. hahaha
dah moden laa ni guna jahit biasa ja, ada guna ketip, laser pon ada kot.. kot ja la.. malas nak tanya budak2 yang masuk jawi laa ni




kaya!kaya!
haa bila dah dipotong jaa..  jiran2, kerabat2 suma akan mai melawat. yang syoknya depa akan bagi duit. yang tak syoknya depa mesti nak tengok dulu hasil yang sudah dipotong. hareemm... aci lagu tu plak naa.. 
*ceq dulu kaya..dapat total 300 hengget.perhh layan2




pantang memantang
tak dibenarkan makan ayam. ni lau upin ipin kena mau menangeh tak dapat makan ayam.haha. sebenaqnya nak elakkan daripada membengkak bendalah tu.. nanti bentan jadiknya




bangga sebangga-bangganya
bila dah settle suma.. perhh rasa donia ini aku yang punya! p skolah bangga jaa crita kat memembe suma. kat pompuan pon crita skali.. baru ada lesen nak masuk line. hihihi











kesimpulannya..
bagilah semangat utk adik2 yang nanti bakal mengalami detik hitam sebegini..
jangan peleceyh depa na.. 






nota renyuk kaki pukul : banyak lagi rahsia2 disebalik kejadian ini, cuma dirahsiakan bagi menjaga kebanggaan para lelaki.. gahahaha





76 kali pukul:

Anisa Hang Tuah said...

hahah..kalau nakal2 lagi..khatan lagi sekali
biarr kontot

Amiey White said...

-.-"
nub3....
tak sunat x leh kawen

- cakap arwah abah kat abang2 dulu ,alhamdullilah kawen gak mereka baru lelaki hahaha

apezs shah said...

salam

suka la entri ang kali ni.. sakan noh, malu pon ada sikit tapi takpa xdak hal punya. weih lari laju2 tu mcm kesah ang ke haha..:p lawak je,

aJa said...

hoho..
msty azab kan time kene potong?hik2..

IMANSHAH said...

wei nubli

hang masa kat star sunat umoq 15 tahun kan..masa cuti sekolh ujung tahun

ayu jazari said...

ooo..bel0m sunat ea?tak0t la 2..kehkeh~

My MiRa said...

amboi2 tajuk die memang menakutkan...hahaha ingatkan gado ape la tadi hehehe

aienz nawawi said...

hahaha
apeda
sal sunat
huhuk

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kekekeke.. apa rahsianya??

a'im said...

haha... bayak peristiwa terjadi...

singgah ke sini juga::http://kindofsoul.blogspot.com/

10jarijemari said...

jgn kulop sudah der...mau 2nd round..
y penting mase aku..nurse pmpn handle...hahaha
walawei!
haven!

NADIA vs BERON said...

prmpuan pun sunt ap..hahahha

Woofer Storm said...

takut nak sunat,tak sunat lagi ni nub..hahahaa nak lari gak la,..hehee larikkkkkk,jap nak ucap morning nub^^

Dosh Saleem said...

haha..aku siap bley rilex time ngah motong dah abes bius mcm nak putus sakit.hahak!

iniialahaku said...

aku dulu sblom gliran, sorang dak ni leh wat pngsan lak pas kna ptong..bpak psiko gla aku...
time aku kna, kje nak tgk je tok mudim 2 ptg cmna,last2 kna trik tlinga ngan pak aku..hg xreti dok diam ka??haha..

~ch@wi~ said...

masa aku ri tu lg laa..xdak tok mudim, nurse cun melecun woo yg tulung sunat kan aku..perghh..naseb bek nafsu syahwat x kuat lg masa tu..hahaha

! Encik Nakal ! said...

ahahahahahah~~~sempoi la nub

AIMAN said...

dulu aku sunat dapat 200.. byk gila ar masa tu.. haha

cik ciput said...

"huh, aku dulu rilek ja.. tok mudim yang berpeluh tengok aku punya"
-ayat tak bleh blah..hak3x..

ira-yoshida said...

ada gak yang masa nak sunat lari keliling kampung sebab takut sgt.. bocor rahsia ampa sume penakut..haha...

Ujang9897 said...

ang dah sunat lom..aku rase ang lom sunat..haha..meh aku potong konek ang

YanaMIB said...

oo cemni ek..sume laki same ke rahsianya tu? hihi~ =P

E F F A R I N I said...

haha,macam ni ke rasa nya? adik2 lelaki tak penah cerita pun? haha :)

DiaUmaiNiNaz said...

kakaka..bukan gelak sikit tp terlebih sangat..malu den sorang2 depan lappy ni...
wa tarak adik mau potong...
alkisahnya memang best kan kalu ada najlis cmni..aku pasti akan dtg meraikannya...
nub ..mau lg sekali ke??

wahida said...

mcm mana la nnt anak bujang saya nak sunat...hahaha, saya yg mak dia lak cuak..kahkah...

misza said...

bukan potong, buang kulit jer. hehehe...

n4dh!3r4 said...

potong ja teruih semua!! wakakaka :))

SUE said...

seyez ! ak suka baca entry neh :)

DaK CoMoT said...

ahahahahaha........camni upanya noh...kekeke

♥ Funna ♥ said...

hahahaha..lawak..hang ms sunat dulu mesti mcm tu kan..

to adik2 yg bakal kene sunat, chayok2..sakit sikit je kot..haha

EB said...

Assalamualaikum..
Hehehe lawak entri ni..

Ingat lagi masa khatan dulu..
Time tu darjah 4.. umo 10 thn la kn.
Nebes mmg nebes.. tp ada brader tu umo rasanya da 12-13thn x ptg lg.. Skali blh plak dia lari.. Siap panjat pokok tu... Mak dia pujuk suruh dia turun.. Hahaha...

Actly kmi adik beradik 4 org skali khatan..
Abg aku umo 11 aku 10 adik aku 8 dan 7..
Buat malu je.. da tua tp pnakut..
hahahaha..

Follow kamu..

teddyuna said...

aoo.. mnyk malulah.. hehe.. xthu le... bgi adik baca dia trus cbut lari

mimizuzuhaha said...

seram

tieha ismail said...

eleh laki sejati la ni..???

Syida Shukor said...

baru ada lesen nak masuk line ? hahah

Aretikz said...

Pergh ~ sunat muakad ni.. haha.. kalau aku cakap lebih2.. nanti bahaya expose.. haha..

nub said...

@Anisa Hang Tuah hahaa.ang mau kaa?

nub said...

@Amiey Whitehaha..yeyey da bley kawen

nub said...

@apezs shah takdak aa..memembe aku..gahahah

nub said...

@aJa
ley tahan aa..tp pastu puas..haha

nub said...

@IMANSHAH haha..banyak laa!!

nub said...

@ayu jazari oii suda laa!! haha

nub said...

@My MiRa hahaha.gebang aa tuh

nub said...

@aienz nawawi hihi..suka laa plak naa

nub said...

@THE LEKAT LEKIT STORY rahsia! haha

nub said...

@a'im
berehh!! hehhe

nub said...

@10jarijemari hihi..sama la kitaa..syok2

nub said...

@NADIA vs BERON hahha..pompuan laenn

nub said...

@Woofer Storm ahhaa..giloss

nub said...

@Dosh Saleem haha..time tu pedih oo

nub said...

@iniialahaku ahhaaha..psiko punya pasai

nub said...

@~ch@wi~ ahha..loqlaq ang nii

nub said...

@! Encik Nakal ! gahahah

nub said...

@AIMAN
aku 300!! haha

nub said...

@cik ciput gahahah..aku laa tu..hihi

nub said...

@ira-yoshida haha..depa tu la..bukan kamii

nub said...

@Ujang9897mengong.haha

nub said...

@YanaMIB haha..lain2..tapi rahsia! hehhe

nub said...

@E F F A R I N I try laa tanya..haha

nub said...

@DiaUmaiNiNaz tamau..tobat tamaw..haha

nub said...

@wahida hihih..ok punyaa nantii

nub said...

@misza hihhi..lebey kuang laa

nub said...

@n4dh!3r4adoiii. hehhe

nub said...

@SUE hehhe..baguih2..gatai na..hihi

nub said...

@DaK CoMoT haha..terbongkar segala

nub said...

@♥ Funna ♥ hahha..macam taw2 jaa..penah ka? haha

nub said...

@EB
haha..syok aa ramai2.. berehh

nub said...

@teddyuna hahaha..sian diaaa

nub said...

@mimizuzuhaha pukoi2! haha

nub said...

@tieha ismail eyhh mesti!! haha

nub said...

@Syida Shukor hehhe..paham naa

nub said...

@Aretikz hahaha..tu laa

ANATI SOKI said...

anati soki ngeri dgr pasal mendalah nih.. gua taktau la..gua ada anak laki nnti cane. adooih.. lemah cek

~Amny Rauhah~ said...

kih4.. syokla entry ni.. :D

nub said...

anat : hehehe..mati laa

nub said...

ammy : gahahha