12.11.11

Sob...sob....


Karman  :  Baby, I takmau teruskan perhubungan kita lagi.

Sameah  :  hah! pasaipa u? u-tel-me. u-tel-me

*Karman segera mengeluarkan talipon dan mendail nomboq..


Sameah  :  time nak breakup ni la u nak main tipon pulaaaak

Karman  :  dah u kata "u tel me u tel me", I nak telefon u lah ni

Sameah  :  bengapnya laki ni(dalam hati). takpa u habaq la ni ja, I kan ada kat depan u ni

Karman  :  I nak mintak putus dengan u, haritu I nampak rombongan meminang ada pi rumah u....sob sob..



Sameah  :  lah, itu rombongan Pak Jambu mai minang opah I la yang oii. I sayang u sorang saja lah.. janganla sob sob...

Karman  :  Betoi ni? sobs.. terharunya... u sayang I sorang ja? sobss..tak sangka u betul-betul cintakan I. tak jadilah nak putus

Sameah  :  janganlah sob sob lagi...


Karman  :  I terharu... huhuuuuuk. tak sia-sia I pilih u. sob...sob...sob.....

Sameah  :  jangan sob sob lagilah. i dah berbulu ni

Karman  :  err kenapa u?








Sameah  :  sob tu nama bapak aku lah! Sameah binti SOBRAN!!!!



Karman  :  uhuk uhuk...sori I cuma sedih jaa.. sob sob..ops tersob lagi





Sameah  : kita putus!


28 kali pukul:

si robot comel said...

Harhar,sobsob

Sameah dah kembali ea :D.

sobsob

stalker hebat ! said...

alaaaahai. kasihan banget sama kau.
karman owh karman.





**ekekee^^

nub said...

eton : gedik sameah ni. sobsob

stalker : sob sob....=( haha

cik anum said...

Ahahhahaaha.
Sameah binti Sobran rupanya..
patut lah..
sob sob .... hahaha

UNA budak BAEQ said...

baru aku tao nama bapak sameah sobran rupanya .

sobs sob

Diyana Munira said...

Karman, lu jangan sob sob lagi lah. Pergi makan itu aiskrim lah :)

NAZRUL AZAT said...

putuih betoi2 baru tawwwww

anamizu said...

hahaha pasai NAMA pon nak taching! =P






luv,
cik ana

ShuN Ju said...

sob.... sob..... ahak!

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

atoi... la nub!!! putus jugak akhirnya! ahaha!

GengStudent said...

depa ni bercinta ke tnga buat lawak..hikhik

Anonymous said...

your writing is really nice..keep it up!

ABU said...

sob sob sob sobran..klakar gelak aku baca hahahhahahaha

Eyka said...

eh i suke cite u..

sob sob sob sob :')


kbai! keh keh keh :P

Aesya Zealous said...

hahaha sengal doh..

nabila izyani said...

nub .. sob sob sob

say to easy=) said...

haha...loklaq tui r

Miss Dolce and Gabbana said...

Sentiasa ada idea yang agak fresh utk diketengahkan ya.hoho.

Rara. said...

eloklah, sama2 bingai. haha.

sobb..sobbb. hahaha

qlah said...

hak . hak .

sure pas ni kalau aku buat sob.. sob.. teringat dekat bapak sameah :P

nabila faryzza said...

hahaha! ape ni? main main dgn nama bapak i ni? kte putus okay! HAHA :D

miss Fyqa said...

sob sob sob

hehehe. cam tu plak dah.. :D

Aishah Zin said...

akhirnya putus jugakk...huhuhuhu

BonekadalamChermin said...

kau mmg noob la nub!

sobs!


your writing is really nice
keep it up

:D

nurkaloi said...

hahaha bengong ~~~ sob sob kekeke

strawberrycincau said...

sob sob sob. lame xbaca cita sameah. sob sob.

eRza farEeha said...

kompem ang suka taip sob..sob..kt msg ni..haha

izzana said...

haha bongek jua kmu ni nub :P